OKULUMUZDAN AYRILAN ÖĞRETMENLERİMİZE " AHDE VEFA" PLAKET TAKDİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Değerli Velilerimiz;

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı II. döneminde,yeni öğretmen atamaları gerçekleştirilmesi nedeniyle, görevlerinden ayrılan Esra Öğretmenimize, Sinem Öğretmenimize, Aylin Öğretmenimize tüm çalışmaları ve emekleri için çok teşekkür ederek, ahde vefa plaket takdimleri, Okul Müdürümüz Sayın Uğur Karatay tarafından gerçekleştirildi.  İsabeyli Anaokulu Ailesi olarak, Yeni dönemde kendilerine mesleki hayatlarında başarılar diliyor, yeni atanan öğretmenlerimize  de, hoşgeldiniz demekten mutluluk duyuyoruz.

Sevgili Anne Babalar;

Her ayrılık yeni bir başlangıcı gerektirir. 2023 -2024 Eğitim Öğretim yılının II.döneminde okulumuza yeni atanan öğretmenlerimizle, geleceğin umudu olan çocuklarımızın ve siz velilerimizin, geliştiren bir eğitim öğretim süreci geçirmesini bekliyoruz. Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimize de, İsabeyli Anaokulu ailesi olarak yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

29-03-202429-03-202429-03-202429-03-2024