ÖĞRENCİLERİMİZLE ÇAM AĞAÇLARININ ALTINDA PİKNİK YAPIP 30 TÜR HAYVAN DOSTUMUZU, 12 TÜR AKVARYUM CANLISINI İNCELEDİK

Sevgili Anne Babalar;

İsabeyli Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, Okul Müdürümüz Sayın Uğur Karatay  rehberliğinde, Aydın'ın güzide ilçelerinden biri olan Nazillimiz de bulunan Sümer Parktaydı. Yemyeşil çam ağaçlarının altında piknik yapan öğrencilerimiz, hayvan dostlarımızla da keyifli saatler geçirdi. Sizlere de hafta sonunda ailecek, sevdiklerinizle bu güzel ve özel parkta bir gün geçirmenizi, tavsiye ediyoruz.


Değerli Velilerimiz;

Bildiğiniz gibi Sümer Park, Aydın’ın güzide ilçelerinden biri olan Nazilli’mizde bulunuyor. Sosyal tesisleri ve harika tabiatıyla oldukça ilgi çekici bir park. Egecan Yapsık'ın haberinde de belirttiği gibi(https://gzt.adu.edu.tr/haber/cumhuriyet-mirasi-nazilli-sumer-park-6184) bizler için, çocuklarımızla vakit geçirmek için büyük bir fırsat. İsterseniz önce ilgili haberden kısa bir alıntı yapalım, birlikte okuyalım.

"Parkta vakit geçirmek için farklı aktiviteler de mevcut.  kusursuz doğal güzelliğinin yanı sıra, zaman geçirmek maksadıyla pek çok olanağa sahip bir yer. İçerisinde yüzme havuzu, koşu pisti, kır düğün alanı, lunapark, cafe, restaurant, buz pateni, oyun parkı, tenis kulübü, Türkiye’nin ilk model evi, alzheimer danışma merkezi, basketbol sahası, kapalı spor salonu, piknik alanı  ve  11 bin  metrekarelik yapay gölet  bulunuyor. Sosyalleşmek için her şey mevcut.

“Havası çok temiz, doğayla iç içe”

Sümer Park, Nazilli’nin merkezindeki en büyük yeşil alanıdır. Parkta her yer ağaç ve bitki türleriyle donanmış durumda. Parkın her yerini onlarca yıllık çam ağaçları çevreliyor. Yeşil alanlar belediye himayesinde koruma altında. Mangal yakmak kesinlikle yasak. Havası çok temiz, doğayla iç içe olduğunuzu hissedeceksiniz.

 “Piknik ve hayvanat bahçesi en çok tercih edilen aktiviteler”

Hafta sonu aileler, arkadaşlar sevdikleriyle güzel vakit geçirmek için akın akın geliyorlar. Piknik yapmak ve hayvanat bahçesinde dolaşmak en çok tercih edilen aktiviteler. Çam ağaçlarının altında, yeşil çimlerin üzerinde piknik yapmak insanların hoşuna gidiyor. Hayvanat bahçemizde ise 30  tür hayvan ve 12 tür akvaryum canlısı barınmakta.Tarihi Sümerbank Basma Fabrikası’nın bir parçası olan bu park, fabrikanın tam karşısında yer alıyor. Huzur veren tabiatı ve  sosyal imkanlarıyla ziyaretçilere oldukça keyifli anlar yaşatıyor."

İşte biz İsabeyli Anaokulu ailesi olarak bu muhteşem yerde, çocuklarımızla harika bir zaman dilimi geçirdik. Nice gezilerimiz etkinliklerimizde tekrar sizleri haberdar edeceğiz. Sümer Park'a giderseniz, kuş seslerini çocuk kahkahalarını duymaya, hazırlıklı olun.29-03-202429-03-202429-03-202429-03-202429-03-202429-03-202429-03-202429-03-202429-03-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 8  kişi beğendi